Január 31-ig 15% kedvezmény Intelligent Marketing, AI Technológia és Data Science képzéseinkből

2022 november 29.

2023. január 31-ig 15% kedvezményt kapsz Intelligent Marketing, Data Science és AI Technológia képzéseinkből. Szerezz válságálló tudást!

Az elmúlt évek nehézségei után 2022-ben mindenki egy jóval könnyebb időszakra számított, ami sajnos nem jött be. Hogyan lehet alkalmazkodni ehhez a folytonosan változó piaci környezethez, lehet-e egyáltalán? Vannak-e fogódzók, és ha igen, mik azok?

Hisszük, hogy a válságálló tudás valódi érték és a legjobb kapaszkodó nehéz időkben is, éppen ezért most is meghirdetjük Early Bird akciónkat, melyben 15% kedvezményt adunk hamarosan, 2023-ban induló nagy képzéseinkre.

Mindhárom képzéssel naprakész tudást szerzel, azonnal hasznosítható gyakorlati ismeretekkel, új eszközökkel és módszerekkel felvértezve.

További jó hír, hogy 2023-as képzéseinket még az idei képzési budget-ből is lehet fizetni, így nem vész kárba 2022-es, eddig fel nem használt képzési összeg. A részletekkel kapcsolatban kérj tájékoztatást Murai Esztertől az eszter.murai@kurtakademia.hu e-mail-címen, vagy a +36 70 601 0507-es telefonszámon. 

Legújabb technológiák és strukturáló stratégiatervezés marketingszakembereknek

Branding, storytelling, design és ügyfélélmény, fogyasztói pszichológia, tartalommarketing, SEO, PPC: hogy csak néhányat említsünk azokból a területekből, melyeket Intelligent Marketing képzésünkön érintünk.

Wolf Esztert az emberek influenszerként ismerték meg, de szerette volna új kihívásokban is kipróbálni magát:

"Mivel korábban a marketing egyik speciális ágában volt csak tapasztalatom, és amúgy is a webshopom miatt épp egy vállalkozás elindítása előtt álltam, úgy éreztem, hogy szükségem van arra, hogy fejlesszem magam. Tényleg a szakma legjobbjaitól tanulhattam. Rengeteg tippet és hasznos tanácsot kaptam a vállalkozásomhoz.”

Olvasd el Wolf Eszterrel készült interjúnkat!

Intelligent Marketing képzés

A gépi tanulás és neurális modellek mestere

AI Technológia képzésünkön olyan szakembereket képzünk, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek lesznek a vállalatok digitális átalakulásában vezető szerepet játszani.

Baranyi Péter először 2018-ban vált a KÜRT Akadémia hallgatójává, akkor a Data Science képzésünkön bizonyította tudását, és új kihívásokat keresve később csatlakozott AI Technológia képzésünkhöz is:

„Nap mint nap adatokkal dolgozva, nincs kétségem afelől, hogy az itt tanult AI technológiák alkalmazása minden területen – így nálunk a közigazgatásban is – elkerülhetetlen lesz a hatékony adatalapú működéshez. Az átadott ismeretanyag nagyon sokszínű és nagyon sok! Kincsként őrizgetem az rendelkezésünkre bocsátott előadásanyagokat, mert meggyőződésem, hogy sokszor fogok még visszanyúlni hozzájuk referenciaként.”

AI Technológia képzésünkkel te is képes leszel önállóan alkalmazni a gépi tanulási módszereket és a cégben hatékonyságot növelni, üzleti értéket teremteni AI eszközök segítségével, az ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás vagy akár az orvosi diagnosztika területén.

Olvasd el Baranyi Péterrel készült interjúnkat:

AI Technológia képzés

A hídembereken áll vagy bukik az adatos projektek sikere

Az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje. Data Science képzésünk végére olyan hídemberré, fordítóvá válhatsz, aki érti a vállalatának szakterületét, és a Data Science területén is átfogó rálátással rendelkezik

Sinkovics Csaba egy nagy biztosítótársaságtól érkezett Data Science képzésünkre, és interjúnkban azt meséli, hogy a  képzés hatására tisztábban, strukturáltabban és gyorsabban tud feladatokat megoldani, és azt is jobban látja, hogy a további fejlődésében hol vannak a mérföldkövek. Interjúnkban azt is elmondja, hogy miért lehet hasznos az adatos szakemberek mellett a döntés-előkészítőknek, akár a döntéshozóknak is elvégezni a képzést. 

„Az volt a célom, hogy mélyebb és modernebb elemzési módszertanokat tanuljak meg, és áttekintést nyerjek az adattudomány irányzatairól, hasznosítási lehetőségeiről, egy data science csapat működéséről. Azt látom, hatalmas lehetőségeink vannak az adatvagyonunk kihasználásában.”

Olvasd el Sinkovics Csabával készült interjúnkat itt:

Data Science képzés

A pánik nem segít. A tudás igen. Lépj szintet képzéseinkkel, szerezz jövőálló tudást, jelentkezz 2023. január 31-ig 15% kedvezménnyel tavasszal induló Intelligent Marketing, AI Technológia vagy Data Science képzésünkre!

2022 november 29.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek