Tudod már mit adsz idén? Ajándékozz KÜRT Akadémia voucher-t!

2022 november 30.

A pánik nem segít. A tudás igen!

Jön az év vége, meg a dilemma, hogy kinek mivel lehetne örömet szerezni. Ha magadra ismersz az alábbiak alapján, akkor a papíralapú voucher formában átadható ajándékutalványunkat neked találtuk ki: 

  • hidegrázást kapsz az impulzív ajándékvásárlástól; nem vagy híve az utolsó pillanatban, kapkodva kitalált és rohamtempóban beszerzett meglepetéseknek 
  • a fentiekkel ellentétben szeretsz hasznos, praktikus, okos, törődő ajándékot adni, olyat, aminek tényleg van értelme 
  • a tudást te és szeretteid is díjazzák. 

Idén adj gondoskodó ajándékot, és ezzel jövőt annak, aki tényleg fontos számodra! Segítsd szeretteidet képzéseinkkel abban, hogy készen álljanak minden kihívásra.  

A voucher bármely, 2023-ban induló nyílt vagy zárt KÜRT Akadémia képzésre felhasználható, akár vállalati programokra is.  

Cégvezető, tulajdonos, vagy HR-es vagy, és kollégáidat egy képzéssel szeretnéd fejleszteni, motiválni? Maradt némi budget a céges kasszában, ami képzésre fordítható? Ne hagyd elveszni, hasznosítsd a fejlesztési kereted, és adj voucher formájában tudást a dolgozóknak! 

Kérj teljeskörű tájékoztatást a részletekről kollégáinktól: 

  • Tóth Katától a képzésekkel kapcsolatos kérdésekben a kata.toth@kurtakademia.hu e-mail-címen, vagy a +36 70 225 6086-as telefonszámon,  

Ajándékozz válságálló tudást azoknak, akikkel valóban törődni szeretnél!   


A voucher érvényességi ideje: 2023. január 31.
A voucher értéke szabadon választható.

Megnézem a képzéseket

2022 november 30.

Hozzászólások