Mi felkészültünk, digitális térbe költöztünk. Velünk tartasz?

2020 április 8.

Az elmúlt években a back-officeunkat digitalizáltuk. Még ezek után is kihívás digitális térbe költöztetni az alapvetően tantermi, prémium képzéseinket, és a személyes találkozáson alapuló vállalati programunkat. Hallgatóinknak, vállalati ügyfeleinknek is a folyamatos (ön)fejlesztés fontosságát, az agilitást, a digitális transzformációban rejlő lehetőségeket hangsúlyozzuk, miközben mi is alkalmaztuk, amit tanítunk.

A színvonal maradt, a helyszín változott

Újragondoltuk működésünket a Business Model Canvas segítségével. Hipotéziseket állítottunk fel – ezek elsődleges validálására megkérdeztük hallgatóinkat, teszteltük az online eszközöket, iteráltunk.... Gőzerővel azon dolgoztunk, hogy képzéseink és vállalati programjaink interaktivitását, networkölési lehetőségeit és színvonalát megtartva tartalmas, a jelenlegi igényekhez alkalmazkodó online programokat hozzunk létre.

Örömmel jelentjük, hogy nyílt képzéseink és vállalati programjaink készen állnak az online indulásra.

Hogyan lesznek képzéseink online is prémium élmények?

  • Képzésvezetőink és szakértőink nem lemásolják, hanem adaptálják a tantermi képzési anyagot.
  • Egy nulladik alkalmat is tartunk hallgatóinkak, ahol minden technikai részletet és funkciót előre megmutatunk nekik.
  • Csoportmunkával, a whiteboard közös használatával, előre egyeztetett "online házirenddel” garantáljuk az óra zavartalanságát és interaktivitását.
  • Folyamatosan várjuk a hallgatók visszajelzéseit, és a képzés során is tovább fejlesztünk a tapasztalatok alapján.

Március végén néhány képzésünket már teszteltük is online. A hallgatók visszajelzése alapján rendkívül hasznos és tartalmas időt tudtunk együtt tölteni:

"Köszönöm nektek a rugalmasságot, hogy a közegészségügyi válsághelyzetben is vállaltátok a képzés megtartását. Nekem nagyon bejött az online megoldás. Nagyon sok hasznos információval, eszközzel, mesterfogással lettem gazdagabb. Rengeteg mindent fogok tudni a napi munkámban hasznosítani belőle, már holnaptól."

Jelentkezz most induló képzéseinkre, használd ki az otthon töltött időt a fejlődésre, és egy új közösség megismerésére!

Érdekelnek a képzések

A vállalati programjaink miben segíthetnek téged ezekben az időkben?

  • A megváltozott helyzethez minden vállalatnak hirtelen kell tudni alkalmazkodni. Ilyenkor rengeteg ötlet, alternatíva és kétség merül fel. Megfelelő eszközök és lépések alkalmazásával rendet rakhatunk ezen kérdések között, úrrá lehetünk a káosz fölött és elindulhatunk a hatékony megoldás felé vezető úton. Elérhetjük azt, hogy kapkodás helyett szisztematikus munkával tudjon a vállalat egésze alkalmazkodni az új helyzethez.
  • Az új helyzethez való alkalmazkodás minden szervezet számára tanulási lehetőség is. Régi beidegződések, gyakorlatok, félelmek egy csapásra tűnnek el. Érdemes ezt a helyzetet kihasználni, és új, hatékony eszközökkel növelni a vállalat alkalmazkodóképességét.
  • A most megszerzett stratégiai-vezetési képesség felkészíti a vállalatot a gyors és hatékony alkalmazkodásra amely a gazdaság újraindításakor is szükséges lesz.
  • Az eddig végrehajtott vállalati transzformációs programjaink és szakértőink saját tapasztalatai alapján látjuk, hogy az eszközöket meg lehet tanulni és alkalmazni lehet. Ehhez 1-2 online workshopra van csak szükség. Szakértőink a teljes folyamatot tudják támogatni, a vezetésmódszertani kérdések mellett a szervezetdinamikai területen is tudunk segítséget adni.
  • Vállalati programunk a személyes konzultációkra épül. Ezek a konzultációk a videóhívásoknak köszönhetően az online térben is ugyanolyan hatékonyak és személyesek tudnak maradni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, csatlakozz vállalati programunkba most, amikor egy-egy döntésnek még nagyobb jelentősége van!

Érdekelnek a vállalati programok

Köszönjük szakértőink és hallgatóink rugalmasságát. Tartsatok velünk a digitális térbe ti is, használjuk ezeket a kihívásos időket a közös fejlődésre!

2020 április 8.

Hozzászólások