A pánik nem segít. A tudás igen. – 10+1 napig 10% kedvezmény idei képzéseinkre!

2022 október 7.

Készülj fel a nehezen kiszámítható jövőre, szerezz válságálló tudást, most 10% kedvezménnyel! Idén induló 8 különböző képzésünk abban segít, hogy átfogó és naprakész áttekintést kapj az adott szakterületről, és azonnal alkalmazható gyakorlati módszereket, eszközöket adjunk a kezedbe. Jelentkezz hamarosan induló képzéseinkre október 10. és 20. között és 10% kedvezményt adunk.

Diszkomfort a káoszban, kiszámíthatatlanság a köbön?

Nem látod, hogyan tudsz helytállni a mostani bizonytalan környezetben? Nehezen döntesz, merre tovább üzletileg vagy saját fejlődésedben?
Egyvalamit biztosan tudunk:

A pánik nem segít. A tudás igen.

Készülj fel a nehezen kiszámítható jövőre, szerezz válságálló tudást velünk! Jelentkezz október 10-20. között idén induló képzéseinkre most 10% kedvezménnyel, és legyél továbbra is naprakész a szakmádhoz, vállalkozásodhoz legrelevánsabb tudás segítségével. 

Megnézem a képzéseket!

Milyen képzésekre tudsz jelentkezni?

Üzleti Stratégiatervezés képzésünkön egy olyan működő keretrendszert adunk a kezetekbe , ami − akár negyedévente − képes visszaadni az alkalmazkodás és a támogató vezetői kontroll lehetőségét. Indulás: 2022. október 19.

  • Ipar 4.0 Kapj átfogó képet az ipari-üzleti digitalizáció lehetőségeiről!

Az Ipar 4.0 képzést azért hoztuk létre, hogy ipari vállalkozás munkatársaként átfogó képet kaphass az elmúlt két évtizedben világszerte elterjedt, nagyon magas működési hatékonyságot biztosító irányítási, szervezési és műszaki megoldásokról.  Indulás: 2022. október 26.

Intelligent Marketing képzésünk a tapasztalattal rendelkező marketingeseknek segít abban, hogy átfogó szemléletű, T-tudású szakemberekké tudjanak válni.  Indulás: 2022. november 2.

  • Data Science - Legyél te a hídember, aki közvetít adatok és üzlet között! 

Data Science képzésünkön az adatokat az üzleti döntések nyelvére lefordítva az adatelemzés és az adatalapú döntéshozás előremozdítójává válhatsz.   Indulás: 2022. november 11. 

Új, Design Kutatás képzésünkön megtanult eszköztárral megismerheted az ügyfeleid viselkedését és igényeit, a projektszponzorok céljait és a versenytársaid működését. Tudatos élménytervezésre fel!  Indulás: 2022. november 14. 

Új, Adatvizualizáció képzésünk elvégzése után a fejlett adatelemzési eszközök megfelelő használatával összetett üzleti kérdésekre is könnyedén tudsz majd választ adni. Aknázd ki még jobban a vállalatotok adatvagyonát!  Indulás: 2022. november 17.

Új, Scrum Master képzésünkön megtanulod az alapokat és a scrum csapat hatékony együttműködésének szabályait. Továbbá áttekintést kapsz az agilis működés skálázásáról is, mely kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben. Indulás: 2022. november 22.

  • Product Owner - Tanuld meg az agilis scrum keretrendszer kulcsfontosságú szerepkörének tudnivalóit!

Új, Product Owner képzésünkön elméleti, és azonnal használható gyakorlati tudást is kapsz, valamint olyan rátermettséget, mely alkalmassá tesz arra, hogy felelj az üzleti sikerért.  Indulás: 2022. december 6.

Melyikre képzésünkre van leginkább szükséged? Jelentkezz október 20-ig, és vedd igénybe 10%-os kedvezményedet!  

Megnézem a képzéseket!

2022 október 7.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek