Agilis jetpack vezetőknek

A képzés részletei

6 alkalom, 40 óra

a képzés indulása:
Zártkörű céges képzés formájában, megbeszélés alapján
részvételi díj:
790.000 Ft + ÁFA (részletfizetési lehetőségért érdeklődj kollégánknál)
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Az Agilis jetpack vezetőknek képzésünk során gyakorló szakemberek bevált módszereiket és eszköztárukat osztják meg veled, konkrétan a:

 • Lean,
 • Lean Startup,
 • Scrum,
 • Gemba,
 • Digitális termékfejlesztés eszközeit.

A képzés bepillantást enged ezek valós üzleti szerepébe és a napi szintű felhasználásukkal kapcsolatos jó és rossz tapasztalatokba.  

Továbbá a képzés során minden résztvevő egy óra egyéni konzultációs lehetőséget kap, mely során saját vezetői, üzleti kihívásait beszélheti át a képzés egyik szakértőjével. A konzultációs időpontok a képzésideje alatt, vagy a képzést követő 3 hónapig foglalhatók.


Neked ajánljuk az Agilis Jetpack Vezetőknek képzést, ha: 

 • Operatív vezetőként meg akarsz felelni a digitális világ kihívásainak, és a napi munkát koordinálod vállalatodnál.  
 • Agilitásért felelős középvezető vagy szakértő vagy, aki az elmúlt időszak kifordult környezetében sikeresen elnavigálta vállalatukat, de szeretnél még rugalmasabban, még reziliensebb módon reagálni a nem várt kihívásokra 
 • Scrum Master, Product Owner, Agilis coach-ok vezetője vagy. 
 • Elsőkézből ismernéd meg élvonalbeli vezetők tapasztalatait, és a téma legjobb hazai szakembereivel vitatnád meg az üzleti, vezetői kérdéseket.  
 • Szeretnéd az agilis gondolkodásmód és az agilis módszertan szemléletét és eszközeit is megismerni. 
 • Csalódtál a klasszikus projekt menedzsmentben, a silós működésben, a régi módszertanokban, a hagyományos business case - challenge – ROI megközelítésben, vagy épp egy szerencsétlenül bevezetett agilis keretrendszerben, de hiszel abban, hogy tapasztalt szakmai irányítással az agilis módszertan hatékonyan működtethető. 

Csatlakozz Agilis Jetpack Vezetőnek képzésünkre, ha: 

 • Úgy érzed, nem, vagy csak nagyon sok áldozat árán tudsz te és a vállalatod lépést tartani a piac folyamatos változásaival. 
 • Túl lassúnak és kevéssé hatékonynak érzed az eszközkészletet, amivel a vállalatod operál. 
 • Sok veszteség és felesleges tevékenység van a folyamataitokban, rengeteg az egyeztetés, ezáltal pedig óriási a hibaarány. 
 • A rugalmatlan folyamatok és keretek hátráltatnak munkádban és a karrieredben is. 
 • Csalódtál egy agilis bevezetésben, de szeretnéd megtudni, hogyan lehet ezt jól csinálni. 
 • Van felhatalmazásod arra, hogy a folyamataidat átalakítsd. 
 • Strukturáltabban és gyorsabban szeretnél vezetőként stratégiát váltani, csapatot és folyamatokat átszervezni, célokat újradefiniálni, mérhető eredményeket hozni egy digitális és felgyorsult korban.  
 • Közösségben, hasonló kihívásokkal küzdő, tapasztalt vezetőikkel együtt szeretnél fejlődni. 

Képzési alkalmak:  

1. alkalom: (2024. május 10., péntek, 9-16h)

 • Alkalmazkodás a turbulens időkben, bevezetés az agilis megközelítésbe (Kovach Anton)
 • Vevő és profit a válságban: a lean szemlélet és az értékáram optimalizálása 1. (Kelemen Béla)

2. alkalom: (2024. május 17., péntek, 9-16h)

 • Hogyan válogassunk a válságban az ötletek között? – a Lean startup (Vityi Péter)
 • Hatékony csapatmenedzsment változó környezetben: OKR, Scrum és Kanban 1. (Vityi Péter, Kovach Anton)

3. alkalom: (2024. május 24., péntek, 9-16h)

 • Vevő és profit a válságban: a lean szemlélet és az értékáram optimalizálása 2. (Kelemen Béla)
 • Terepmunka 2 – Gemba (Kelemen Béla)

4. alkalom: (2024. május 31., péntek, 9-16h)

 • Hatékony csapatmenedzsment változó környezetben: Scrum és Kanban 2. (Kovach Anton)
 • Terepmunka 1 - Agilitás a gyakorlatban (Shiwaforce)

5. alkalom: (2024. június 7., péntek, 9-16h)

 • Az agilis eszköztár (Kovach Anton)
 • Agilis folyamatok és technológiák (Kovach Anton) 

6. alkalom: (2024. június 14., péntek, 9-14h)

 • vizsga
 • lezárás (Kovach Anton+Vityi Péter+Kelemen Béla)

Szakértők

Kovach Anton
Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
https://hu.linkedin.com/in/anton-kovach

Kovach Anton több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az agilitás, a Lean és Lean Startup módszertanok gyakorlati alkalmazásában.

A ShiwaForce.com digitális termékeket és megoldásokat szállító, két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, közel 100 fős, startup szellemiségű vállalat. A ShiwaForce.com saját fejlesztésű vállalati működési modellje menedzsment módszertani innováció, egyben a vállalat fenntartható piaci versenyelőnyének garanciája is. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai bank- és biztosítási szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB, Magyar Posta és az Erste Bank üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap.

Anton meggyőződése, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság megtanulható és átadható, ezért évek óta menedzsment tréningeken osztja meg az agilitásról és a Lean módszertan alkalmazásáról szerzett tapasztalatait.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/03/Anton-KOVACH-zoom.jpg

Kovach Anton

Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Vityi Péter
Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, a KÜRT Akadémia szenior tanácsadó partnere, 33 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Dolgozott startup vállalkozóként, 7 évig volt az Informatikai Vállalkozásük szövetségének alelnöke, az Informatikai tagozat vezetőjeként. A Digitális Jólét Program Export stratégia kidolgozásában szakmai vezetőként vett részt. 2016-ban csatlakozott a KÜRT Akadémiához, melyet 2018 és 2023 között vezetett. Jelenleg a KÜRT Akadémia szenior partnere, vezetési, stratégiai és digitális transzformációs területek szakértője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/04/Vityi_peter.jpg

Vityi Péter

Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.
https://www.linkedin.com/in/foldhazi/

Csaba első jótanácsa, hogy mindig készen kell álljunk a változásra. A nyitottság és rugalmasság, a felhasználói és ügyféligényekhez alkalmazkodás ma már alapvető feltétele a jól végzett munkának .

A ShiwaForce.com igazgatójaként azon dolgozik, hogy gazdaságos és profitábilis online jelenlétet alkosson csapatával nagyvállalati partnerei számára. Csaba tapasztalatai szerint az ügyfélélmény megalkotása vezeti át a nagyvállalatokat digitális transzformáción. 

Több éve tart agilis tréningeket a legváltozatosabb összetételű csapatok számára. Néhány órás bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át a 30 fős külföldi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet agilis coachként.

Csaba hobbija az IoT: minden távolról vezérelhető eszköz, tárgy és lehetőség érdekli.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/foldhazi-csaba.jpg

Földházi Csaba

Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.

A képzés tematikája

 • Lehet-e válságos időkben is profitot termelni, vagy akár duplázni? Hogy tudnak ebben vezetőként az agilis módszertanok támogatni? Gyakorlati példák feldolgozásán keresztül nézzük meg, hogy a klasszikus és kevésbé klasszikus hétköznapi, vezetői és üzleti kihívásokra mikor válasz a módszertan, mikor a tooling és mikor a mindset. Az agilitás története, az agilis működés alapelvei is szóba kerülnek, főleg gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül.

  • Kovach Anton Képzésvezető
   Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
   Bevezetés
 • A scrum, vagy a lean módszertan abban az esetben segít, ha az előtted álló probléma világos, csupán a megoldás hiányzik. Ha már magát a problémát sem látod át, mert olyan komplex, akkor segít a lean startup módszertan. Melyek a jó ötletek és hogyan válasszunk közülük válságban? Ezeket hogyan vihetjük végig minimális erőforrásból? Milyen problémák megoldására alkalmas a Lean startup módszer, és milyen eredményeket várhatunk tőle? Fejlesztünk MVP-t, nagyvállalati példákat dolgozunk fel, ahol – az előítéletek ellenére (nálunk ez nem fog működni) sikeresen alkalmazzák a módszertant.

  • Vityi Péter
   Péter Vityi CEO, KÜRT Akadémia, Vice-President, Hungarian IT Association
    
 • Mitől lesz valami olcsó vagy drága? Hogyan kell az ügyfél szemével nézni a működésünket? Mivel jár vezetőként a lean bevezetése, hol van és hol nincs helye? Hogyan lehet válság idején a profitot és az ügyfél-elégedettséget maximalizálni a veszteségek minimalizálásával? Milyen “kicsiben” kipróbálni a lean-t és hogy lehet a módszertan hatékonyságát és üzleti értékteremtését egyszerűen mérni? Tanulunk a veszteségek minimalizálásának módszertanáról is.

  • Kelemen Béla
   Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
    
 • Egy állandóan változó környezetben a Scrum tiszta keretei jelenthetik a csapat számára a biztonságot és a kiszámíthatóságot. Ha vezetőként folyamatosan a csapat kohézión dolgozol tartós eredmény nélkül, érdemes olyan keretrendszert bevezetned, ami változásállóvá és elégedetté teszi a csapattagokat. Gyakorlatokon keresztül tanulunk a Kanban és a Scrum eszközeiről és a felhatalmazó vezetésről, átbeszélve közösen annak korlátait, külső és belső feltételeit.

  • Kovach Anton Képzésvezető
   Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
    
 • A scrum, vagy a lean módszertan abban az esetben segít, ha az előtted álló probléma világos, csupán a megoldás hiányzik. Ha már magát a problémát sem látod át, mert olyan komplex, akkor segít a lean startup módszertan. Melyek a jó ötletek és hogyan válasszunk közülük válságban? Ezeket hogyan vihetjük végig minimális erőforrásból? Milyen problémák megoldására alkalmas a Lean startup módszer, és milyen eredményeket várhatunk tőle? Fejlesztünk MVP-t, nagyvállalati példákat dolgozunk fel, ahol – az előítéletek ellenére (nálunk ez nem fog működni) sikeresen alkalmazzák a módszertant.

  • Vityi Péter
   Péter Vityi CEO, KÜRT Akadémia, Vice-President, Hungarian IT Association
    
 • Egy valós gemba-sétára megyünk, azaz árnyékként követjük lean szakértőnket, aki konkrét vállalati környezetben, egy konkrét folyamatot vizsgál lean szemüvegen át, hogy aztán a folyamatban résztvevő szereplők bevonásával és az adatok elemzésével kiszűrje a folyamat során keletkező veszteségeket, a működésre leselkedő hibákat és veszélyeket. A terepmunkán keresztül megismerkedünk a jó vezetői rutinnal, megtudjuk, hogyan lehet a hatékonyság szempontjából szemlélni a működésünket.

  • Kelemen Béla
   Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
    
 • Hogyan működik egy agilis vállalat? Mit jelent az agilis szerződéskötés és agilis humánerőforrás-menedzsment, és mit mondanak az agilis csapat tagjai saját működésükről? Gyárlátogatás a Shiwaforce-nál, egy agilisan működő vállalatnál, ahol részt veszünk egy agilis ceremónián, személyesen megtapasztaljuk az agilitás gyakorlati alkalmazását és felteheted a kérdéseidet a klasszikus agilis keretrendszer mentén működő csapatok és szerepkörök képviselőinek.
  • Földházi Csaba Képzésvezető
   Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.
    
 • Mit takar az iteratív üzletfejlesztés és milyen eszközöket érdemes használni a digitális megoldások validálására? Az iteratív üzletfejlesztés gyakorlati fogalmainak (értékajánlat, validáció, fogyasztói szokás változás, perszóna, fogyasztóközpontú, pull termékfejlesztés) feldolgozása után rátérünk a lean startup és a design thinking alkalmazási területeire és az ezekhez kapcsolódó agilis eszköztár feltérképezésére.
  • Kovach Anton Képzésvezető
   Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
    
 • Hogyan lehet költséghatékonyan használni a modern digitális technológiákat?  Milyen technológiát és mikor szabad alkalmazni és mikor nem érdemes? Milyen hatással van a digitális technológiák alkalmazása az agilitásra? Segítünk eligazodni a modern digitális technológiák között, rávilágítva ezek költséghatékony felhasználási módjaira, valamint az agilitásra való hatásukra.
  • Kovach Anton Képzésvezető
   Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
    
 • Saját vezetői/üzleti kihívás prezentálása, és a képzés során megismert módszertanok egyikét alkalmazva üzletfejlesztési javaslattétel, amire a vizsgabizottság konstruktív és gyakorlati visszajelzéseket ad. Például: a válság hatására az értékláncod megszakadt, kiesett egy kulcsszereplő a beszállítói körödből, de a lean módszertan segítségével egy új, hatékonyabb értéklánc felállítását javaslod, mely a régi szereplőket teljesen feleslegessé teszi.
  • Kovach Anton Képzésvezető
   Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
    

Hallgatóink mondtákMai fejjel azért jó pár százmillióval lennénk gazdagabbak, ha ezeket az új módszertanokat időben tudtunk volna használni.

Kovach Anton a képzés vezetője és a fő előadója. Az ő személyisége hihetetlenül magával ragadó, annyira inspiratív, hiteles. Az ő életútja, az összes sikere és kudarca az, ami az ő tapasztalatát adja... és amit a képzés során megosztott velünk.

Nagyon elfoglaltak vagyunk az életben, ha azt mondják a felsővezetők még maradtak volna 2 napot, az sok mindent elárul a képzésről.

Pont ez a képzés mindenből a legjobbat adta, abban a tekintetben, hogy kislétszámú csoport, személyes, egyensúlyban volt az elmélet és a gyakorlat, abszolút a legtöbbet kaptam, amit várhattam.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

6 alkalom, 40 óra

a képzés indulása:
Zártkörű céges képzés formájában, megbeszélés alapján
részvételi díj:
790.000 Ft + ÁFA (részletfizetési lehetőségért érdeklődj kollégánknál)
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Cégemet fejleszteném

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Hasznos információk

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el.

Egyedi ajánlat - Zártkörű képzés

Képzésünk testreszabott zártkörű képzésként is elérhető, további információért keresd kapcsolattartónkat!

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Akik minket választottak