Early Bird február 7-ig

2023 december 19.

Képezd, fejleszd magad 2024-ben is: jelentkezz február 7-ig képzéseinkre, élj az Early Bird kampány kedvezményeivel, szerezz jövőálló tudást akár 15% kedvezménnyel prémium képzéseinken.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy az egyetlen hatékony “fegyver” a változásokkal szemben a naprakész, jövőbiztos tudás és az ehhez nagyban kapcsolódó agilis szemléletmód.  

Vértezd fel magad, a boldog békeidők valószínűleg nem holnap jönnek - cserébe azonnal hasznosítható gyakorlati ismeretekkel, új módszerekkel és eszközökkel készen állsz majd minden váratlan fordulatra.  

2024. február 7-ig 15% kedvezményt adunk Data Science, Intelligent Marketing, AI Technológia, Agilis Jetpack Vezetőknek, valamint Agilis HR képzéseinkre, továbbá 10% kedvezménnyel végezheted el az agilis szerepkörökhöz kapcsolódó Scrum Master Online, tantermi Scrum Master, Product Owner Masterclass képzésünket.

Jó hír, hogy 2024-es képzéseinket idei képzési keretedből is fizetheted (fizetheti céged), így nem vész kárba az eddig fel nem használt képzési összeg. A részletekről érdeklődj Juhász Dánielnél a daniel.juhasz@kurtakademia.hu e-mail-címen, vagy a +36 70 978 0063-as telefonszámon.

LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK ÉS ÁTFOGÓ TUDÁS MARKETINGESEKNEK

Branding, AI, design thinking, stratégia, adatalapúság, customer journey, fenntarthatóság, PR, SEO, PPC: néhány azokból a területekből, melyeket Intelligent Marketing képzésünkön oktatóink érintenek. Szerezz átfogó T-tudást, vélj szakmád úttörőjévé prémium képzésünkön!

Jenőfiné Győri Katalin a K&H Csoport Vezető customer journey & lead management expert-jeként végezte el Intelligent Marketing képzésünket. 

"Nagy hozzáadott értékkel bír, hogy csupa gyakorlatorientált előadónk volt a képzésen, akik egytől egyig olyan cégektől, olyan tapasztalattal jöttek, melyek tényleg egyedülállók. Kicsit olyan volt a képzés, mint egy nagy klub, interaktív, diverz, élményszerű, ettől pedig kivételesen érdekes.” 

Olvasd el Jenőfiné Győri Katalinnal készített teljes interjúnkat!

Intelligent Marketing képzés


A GÉPI TANULÁS ÉS NEURÁLIS MODELLEK MESTERE 

AI Technológia képzésünkön olyan szakembereket képzünk, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek lesznek a vállalatok digitális átalakulásában vezető szerepet játszani. 

2023 a mesterséges intelligencia berobbanásáról szólt, a következő évek pedig bizonyosan ennek további elterjedéséről és lehetőségeiről fognak.  

Balázsi Ildikó Data Scientist-ként dolgozik a Pillér Kft-nél, mely a NAV számára biztosít kiemelt IT-szolgáltatásokat. Ildikó a tanfolyamtól azt várta, hogy a legújabb MI technológiákról a lehető legtöbbet tudjon meg. 

"A képzés jól volt összeállítva, az előadók, Szabados Levente és Simonyi András kiváló, az MI területén nagy elméleti tudással és óriási szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a hatalmas tananyagot élvezetesen és követhetően adták át, és saját gyakorlati tapasztalataikkal színesítették. Az itt tanultak megerősítették, elmélyítették a tudásomat és adtak némi gyakorlatot a mesterséges intelligencia alapú modellek építéséhez Python környezetben, amire a jövőben alapozhatok.” 

Olvasd el Balázsi Ildikóval készült interjúnkat!

AI Technológia képzés


AZ ADATOK NYELVÉT BESZÉLŐ SPECIALISTÁK, AZAZ A DATA SCIENTIST-EK A LEGKERESETTEBB SZAKEMBEREK KÖZÉ TARTOZNAK

Az adat és az üzleti adatelemzés a jövő és a siker záloga a gazdasági szereplők számára, így a Data Scientist szakma fontossága sem kérdéses. Válj az adatok nyelvét beszélő specialistává, szerezd meg a legkeresettebb és legjobban fizetett szakmák egyikét!

Nézd meg Data Science képzésünk vezetőjével, Damsa Andrei-jel készült videót, melyben a képzésről beszél.

Data Science képzés


VÁLSÁGÁLLÓ VEZETŐ - AGILIS GONDOLKODÁSMÓD & MÓDSZERTAN

Ismerd meg élvonalbeli vezetők tapasztalatait, és vitasd meg a téma legjobb hazai szakembereivel saját üzleti, vezetői kérdéseidet. Reagálj még reziliensebb, rugalmasabb módon a kihívásokra, sajátítsd el a Lean, Lean Startup, Scrum, Gemba, Digitális termékfejlesztés eszközeit Agilis Jetpack Vezetőknek című képzésünkön.

Hallgasd meg Kovach Anton képzésvezető ajánlását a videóban.

Agilis Jetpack Vezetőknek képzés


A SZERVEZETI FOLYAMATOK ÉS A HR TERÜLETEN LEZAJLÓ VÁLTOZÁSOK MOTORJA

Agilis & digitális - erre a két legfontosabb kulcsszóra épül vadonatúj, frissített és bővített tematikájú, hazai szinten egyedülálló, People & Culture szemléletű, a legfrissebb AI-trendekkel gazdagított, stratégiai és operatív fókuszú, Agilis HR a digitális korban című képzésünk. Neked szól a képzés, ha fő célod, hogy versenyképes és vonzó munkáltatót, kellemes munkahelyet teremts vállalatodból.

Kléri Judit, az Oázis Kertészeti Kft. HR vezetője tavaly végezte el Agilis HR képzésünket.

"Mondhatom azt, hogy agilis cég vagyunk, hiszen mindig keressük az újat, hogy mivel tudjuk előrébb vinni a dolgokat, miben tudunk fejlődni, miben és hogyan tudjuk jobbá tenni, egyszerűsíteni a folyamatokat, és benne a dolgozók munkáját is. Külön öröm volt, amikor Schmidt Barbara először említette, hogy a képzés végére komplett vizsgamunkát kell összeállítanunk, mert nekem akkor már eszembe jutott, hogy a belső kommunikációs rendszerünk megújítása erre (is) tökéletes lenne."

Olvasd el Kléri Judittal készített teljes interjúnkat!

Agilis HR a Digitális Korban képzés


AGILIS SZEREPKÖRÖK & SIKERSZAKMÁK

Az agilis szervezet két fontos szerepköre a Scrum Master és a Product Owner, melyek az elmúlt időszak legmenőbb szakmái közé is bekerültek. Sajátítsd el profi szakértői gárdánktól a gyakorlati tudás csínját-bínját akár online - Scrum Master Online -, akár élő tantermi képzésen, most 10% kedvezménnyel. Mindhárom képzést a ShiwaForce gárdája, a hazai piac legedzettebb, legtapasztaltabb, agilitásban úttörő csapata tartja. Szerezz nemzetközileg elismert vizsgát, mely garanciát jelent a munkáltatóknál. 

Scrum Master képzés

Scrum Master Online képzés

Product Owner Masterclass képzés

Tanulj a legjobb szakemberektől, jelentkezz minél hamarabb, de legkésőbb 2024. február 7-ig tavasszal induló képzéseinkre!

2023 december 19.

Hozzászólások