Képezd magad most Early Bird kedvezménnyel

2023 május 26.

Early Bird kampány 2023. június 30-ig: 15% kedvezményt kapsz Intelligent Marketing, Data Science és AI Technológia képzéseinkből, 10% kedvezményt Scrum Master, Olimpiai Eszköztár Top Vezetőknek, és Együttműködő Családi Vállalkozás képzéseinkből. Szerezz jövőálló tudást!

Az elmúlt hónapok mindenütt a mesterséges intelligencia robbanásszerű, megállíthatatlan fejlődéséről szóltak. Nem tudjuk pontosan, milyen változásokat hoz mindez - épp ezért sosem volt ennyire sürgető, hogy a lehető legfelkészültebbé váljunk, bármely szakma is van terítéken.  

Fejleszd magad, mielőtt a mesterséges intelligencia megtanul téged, szerezz jövőálló tudást képzéseinken! 

Early Bird kedvezményt - 15%-ot nagyobb, 10%-ot kisebb képzéseinkre - kapsz, ha 2023. június 30-ig jelentkezel: 

Naprakész tudás azonnal hasznosítható gyakorlati ismeretekkel, új eszközökkel és módszerekkel, interaktív módon, valós üzleti példákon keresztül a piac kiváló szakembereitől. 

Legújabb technológiák és strukturáló stratégiatervezés marketingszakembereknek - 15% kedvezmény

Átfogó szemléletű, széleskörű T-tudással bíró szakembereket képzünk Intelligent Marketing képzésünkön. Branding, storytelling, design és ügyfélélmény, fogyasztói pszichológia, tartalommarketing, SEO, PPC: hogy csak néhányat említsünk azokból a területekből, melyeket érintünk. 

Koller-Nagy Annamária, az ALD Automotive marketing managere és CSR ambassadora azzal a céllal érkezett képzésünkre, hogy tovább fejlessze a már meglévő marketing rendszerüket, illetve voltak olyan témakörök - például a piackutatás újradefiniált módszertana -, ahol kifejezetten meg akarta ismerni a legapróbb részleteket is olyan előadótól, aki több éve, napi szinten azt a területet műveli magas fokon. 

„Leginkább a Tetrisz dinamikájához tudnám hasonlítani a képzés során megszerzett tudás működését: ahogyan a játékban is a megfelelő helyekre navigálnak az új elemek, úgy tudtam én is még folyamatában beilleszteni az újonnan jövő tudásanyagot a már meglévő ismereteimbe és így rögtön ki is próbálhattam a munkám során a frissen tanultakat.”

Olvasd el Koller-Nagy Annamáriával készült interjúnkat itt!

Intelligent Marketing képzés

Széleskörű technológiai ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik képesek AI projekteket megvalósítani - 15% kedvezmény

AI Technológia képzésünkkel te is képes leszel önállóan alkalmazni a gépi tanulási módszereket és a cégben hatékonyságot növelni, üzleti értéket teremteni AI eszközök segítségével, az ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, pénzügyi szektor, robotika, gyógyszerkutatás vagy akár az orvosi diagnosztika területén.

Hajnal Benjámin orvosi képalkotással és biomechanikai végeselem szimulációkkal dolgozik, amihez AI-alapú megoldásokat is felhasználnak. Korábban már használta a Python programozási nyelvet. AI Technológia képzésünk elvégzése után azonnal tudta hasznosítani az itt szerzett tudást kutatási projektje során.

„Azt vártam a képzéstől, hogy elmélyíthetem a tudásomat a gépi tanulás, és azon belül is leginkább a gépi látás területén. Erre a kitűnő oktatók, a heti egy nap dedikált időráfordítás, valamint a képzést lezáró vizsgamunka elkészítésének nyomása jelentette a garanciát.”

Olvasd el Hajnal Benjáminnal készült interjúnkat itt!

AI Technológia képzés

A hídembereken áll vagy bukik az adatos projektek sikere - 15% kedvezmény

Az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje. Data Science képzésünk végére olyan hídemberré, fordítóvá válhatsz, aki érti a vállalatának szakterületét, és a Data Science területén is átfogó rálátással rendelkezik. 

Nagy Péter a WÜRTH Szereléstechnikai Kft. termékmarketing osztályvezetőjeként fejlett rendszerekkel dolgozik, és az adatalapú megközelítés alapvető szemlélet a mindennapjaiban. Data Science képzésünktől az adatok világának egy másmilyen szemléletű megismerését várta. 

„A képzéstől azt vártam, hogy megismertessen és átfogó képet adjon a mai korszerű technológiákról. Számomra a Python programozás volt az, amiben olyan távlatokat mutatott meg a képzés, melyekkel még hosszú időre el tudom foglalni magam, de rövid távon is érhetek el sikereket vele.” 

Olvasd el Nagy Péterrel készült interjúnkat itt:

Data Science képzés

Egy nekifutással új képesítést szerezhetsz - 10% kedvezmény

Az alapoktól képezünk át nemzetközi vizsgával rendelkező Scrum Masterré. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, és élesben tanulhatsz gyakorlott Scrum Masterektől. Áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. 

A BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. osztályvezetőjeként Solcz-Újvári Magdolna összetett digitalizációs projektekkel is foglalkozik munkája során. Fő feladata a digitális szemléletváltás meghonosítása és elterjesztése volt új üzletmenet-támogató megoldások bevezetésével, a vállalati folyamatok további optimalizálásával, a működési hatékonyság növelésével. 

„Célom volt többek között a Scrum Master képzéssel, hogy olyan tudásra tegyek szert, mellyel a menedzsment számára megmutathatom, hogy az Agilis módszertan segítségével a szervezeti kultúra fejleszthető, és nemcsak csapatban tud érvényesülni, hanem a teljes cég szintjén is.” 

Olvasd el Solcz-Újvári Magdolnával készült interjúnkat itt:

Scrum Master képzés

Olimpiai bajnokok sikeresen bevett pszichológiai eszköztárát sajátíthatod el - 10% kedvezmény

Lénárt Ágota sportpszichológus segítségével többek közt az autogén tréning, a mentál tréning, a figyelemfókusz eszközkészletét ismered meg, illetve a csapatmunka és a vezetői önismerethez kapcsolódó téthelyzeti eszközöket. Minden résztvevő egyéni konzultációs lehetőséget kap, ahol saját kihívásait, nehézségeit beszélheti át Olimpiai Eszköztár Top Vezetőknek képzésünk vezetőjével. 

Olimpiai Eszköztár Top Vezetőknek képzés

Családi cégek esetén megesik, hogy a rendszer szintű működést gátolják nem tisztázott családi dinamikák - 10% kedvezmény

Minden sikeres családi vállalkozásban kell valaki, aki észleli, ha a családi dinamika nehezíti a professzionális vállalati működést. 

Azért hoztuk létre az Együttműködő Családi Vállalkozás képzést, hogy legyen a ti vállalatotokban is egy olyan családtag, aki képes átlátni az összetett dinamikát, van kellő empátiája a felmerülő nehézségek kezelésére, és facilitálja ezt a párbeszédet. 

Lendületet és tudást kaptam, hogy összerakjam fenntartható rendszerünket.” - Nagy Dániel, CEO, Component Kft. 

Együttműködő Családi Vállalat képzés

Az AI fejlődik. És te? Vértezd fel magad a mesterséges intelligencia általi változásokra, szerezz jövőálló tudást, jelentkezz 2023. június 30-ig 15% és 10% kedvezménnyel ősszel induló Intelligent Marketing, AI Technológia, Data Science, Scrum Master, Olimpiai Eszköztár Top Vezetőknek, vagy Együttműködő Családi Vállalat képzésünkre!

2023 május 26.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek