Melyik képzés való neked? Ismerd meg őszi képzéskínálatunkat!

2021 szeptember 6.

Büszkén írjuk: már 13 képzéssel várunk 2021 őszén. Az elmúlt években számtalan új képzést fejlesztettünk, és a korábban indított képzéseket is folyamatosan update-eljük a visszajelzéseitek és piaci környezet változásai alapján. Most szeretnénk neked iránytűként segíteni abban, hogy eligazodj képzéskínálatunkban, és megtaláld azt a képzést, amelyik a legjobb befektetés neked!

Képzéseinket három nagy csoportba soroljuk az alapján, hogy milyen terület áll a képzés középpontjában:

  • Agilis fókuszú képzéseink
  • Technológiai fókuszú képzéseink
  • Customer Experience fókuszú képzéseink

Az alábbiakban elolvashatod, hogy a három csoporton belül milyen képzéseket kínálunk, és hogy azok milyen problémára adhatnak választ:

1. Agilis fókuszú képzéseink

Az agilis módszertan egy olyan eszközrendszert ad a kezedbe, mellyel pillanatok alatt tudsz reagálni a váratlan helyzetekre, strukturáltan tudsz folyamatosan alkalmazkodni a nem várt kihívásokra.

Szeretnéd vezetőként megismerni az agilis gondolkodásmódban rejlő lehetőségeket? Szeretnél agilisan stratégiát tervezni, szeretnéd kiaknázni a piacodban rejlő lehetőségeket?

Akkor az alábbi két képzést ajánljuk neked:

AGILIS VEZETŐK A DIGITÁLIS KORBAN KÉPZÉS – nagy képzés, 2 félév, 18 alkalom, indulás: 2021. október 28.
Ezt a képzés akkor való neked, ha vezetőként szeretnél két féléven keresztül elmélyülni az agilis stratégiatervezésben, a digitális technológia jelentette kihívásokban és lehetőségekben, és a vezetői készségeidet is fejlesztenéd.

AGILIS STRATÉGIATERVEZÉS KÉPZÉS – kis képzés, 6 alkalom, indulás: 2021. október 6.
Ha rövid idő alatt szeretnél azonnal használható stratégiaalkotó tudást kapni, akkor ez a képzés neked való. Arra koncentrálunk, hogy hogyan lehet a folyamatosan változó környezetben strukturáltan és hatékonyan agilisan stratégiát alkotni és irányítani.

HR 4.0 KÉPZÉS – kis képzés, 7 alkalom, indulás: 2021. november 5.
Legyél HR-vezetőként a CEO stratégiai partnere! Ismerd meg az agilis működésben és a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és képzésünk után alakítsátok úgy a vállalati stratégiát, hogy vonzó, megtartó és jövőálló munkahelyet teremtsetek.

Már elhatároztátok, hogy agilis működésre vált a cégetek, de szeretnétek valakit kiképezni, aki levezényelheti az átállást?

AGILIS TRANSZFORMÁCIÓ KÉPZÉS – kis képzés, 6 alkalom, indulás: 2021. szeptember 23.
6 alkalom alatt felkészítünk téged arra, hogyan irányítsd az agilis átállást vállalatodnál. Projektmódszertani, gyakorlati képzésünkön a cégetekre szabott roadmapet is a kezedbe adunk.

Már agilisen működtök, és szeretnétek, ha az agilis ceremóniákat és folyamatokat levezénylő munkatársatok szakmai képzést kapna?

SCRUM MASTER KÉPZÉSkis képzés, 6 alkalom, indulás: 2021. október 26.
A Scrum Master igazi kulcsember az agilis munkafolyamatok során: ő felel a fejlesztési szabályok és folyamatok betartatásáért a rövid ciklusok (sprintek) során, és segíti a megrendelő képviselője (Product Owner) és a csapat hatékony együttműködésért. Mi 6 alkalom alatt a nulláról felkészítünk a nemzetközi Srum Master vizsgára.

PRODUCT OWNER KÉPZÉS – kis képzés, 3 alkalom, indulás: 2021. október 5.
Ő az ügyfél képviselője, aki a termékfunkciókat definiálja és megválaszolja a termékkel kapcsolatos kérdéseket a csapat számára. A backlogot priorizálhatja az üzleti igény alapján és ő felel az üzleti sikerért, vagyis szakmai rátermettségén áll vagy bukik a projekt.

2. Costumer Expericence fókuszú képzéseink

Ha szeretnéd a marketingben, a termékfejlesztésben, az ügyfélélmény-tervezésben és az e-kereskedelemben az ügyfeleket a középpontba helyezni, ha az a célod, hogy értéket teremts számára, akkor az alábbi képzéseinket ajánljuk neked.

INTELLIGENT MARKETING KÉPZÉSnagy képzés, 17 alkalom, indulás: 2021. november 3.
Az újkori marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketingmegközelítés széles megértésére és folyamatosan változó marketing technology ismeretekre. Specialistából kell T-tudású szakemberré válniuk – ebben támogat téged a mi képzésünk.

DIGITÁLIS INNOVÁCIÓ KÉPZÉS – kis képzés, 9 alkalom, indulás: 2021. szeptember 24.
Képzésünk abban segít, hogy a legújabb digitális technológiák és alkalmazások segítségével fejleszd a meglévő üzleti folyamatokat és a munkaerő hatékonyságát, javítsd az ügyfélélményt, új termékeket, szolgáltatásokat vagy akár agilis eszközökkel új üzleti modellt fejlessz.

DESIGN THINKING KÉPZÉS – kis képzés, 4 alkalom, 2021. október 18.
Az emberközpontú kreatív tervezés remek kiegészítése lehet az agilis működésnek, ami az innováció gyorsaságát teszi lehetővé instabil környezetben, mert a design thinking az agilitás előtti kreatív szakaszban biztosít segítséget a szervezetek számára. Intenzív, élményalapú tréningünkön ezt a módszert tanítjuk meg neked.

E-KERESKEDELEM KÉPZÉS – kis képzés, 6 alkalom, szeptember 16.
Ezt a szeptemberben debütáló képzést akkor ajánljuk neked, ha vállalati döntéshozó vagy, szeretnél egy többmilliárdos árbevételű e-kereskedelmi hálózatot felépíteni, de belátod, hogy az e-kereskedelem és a hozzá kapcsolódó logisztika folyamatos fejlesztéssel jár.

4. Technológiai fókuszú képzések

Ha tudod, hogy az adat az új olaj, és szeretnél a digitalizáció és a technológia segítségével még hatékonyabbá válni, akkor az alábbi három képzést ajánljuk neked (szükséges technológiai tudásszintek alapján):

IOT FOR BUSINESS KÉPZÉS – kis képzés, 11 alkalom, indulás: új időpont hamarosan
Ez a képzés segít a folyamatoptimalizációban: abban, hogy miként tudod minimalizálni a veszteségeket, miként tudsz automatizálni és digitalizálni fizikai folyamatokat. Üzleti fókuszú képzés, így vállalti vezetőknek ajánljuk, azoknak, akik áttekintést szeretnének kapni a jelenlegi technológiákról.

DATA SCIENCE KÉPZÉS – nagy képzés, 18 alkalom, indulás: 2021. november 12.
Képzésünket elvégezve olyan hídemberré, fordítóvá válhatsz, aki érti a vállalatának szakterületét, és a Data Science területén is átfogó rálátással rendelkezik. Így az adatok nyelvét az üzleti döntések nyelvére lefordítva az adatelemzés és az adatalapú döntéshozás előremozdítójává válhatsz. Habár a képzésen lesznek programozási és modellezési feladatok, nem kell matematikusnak vagy informatikusnak lenned, hogy elvégezhesd.

AI TECHNOLÓGIA KÉPZÉS – nagy képzés, 12 alkalom, indulás: 2021. szeptember 17.
Ha sok adattal dolgozol, amelyeknél megéri a mesterséges intelligencia algoritmusokat alkalmazni, akkor téged várunk erre a mély tudást és széles áttekintést adó, technikai képzésünkre. Ez a képzésünk igényli a legkomolyabb technikai felkészültséget, a képzésleíró oldalon tesztelheted is Python-tudásodat.

Ha bármelyik képzésünkkel kapcsolatban kérdésed van, szeretnél még a leírt tematikán és információkon kívül is részleteket megtudni, akkor keresd az adott képzés projektmenedzserét a képzésleíró oldalon megadott elérhetőségeken!

2021 szeptember 6.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek